Att resa med Swett

Vad kul att du är intresserad av att veta hur det är att resa med oss. På den här sidan presenterar vi våra ledord och hur vi tänker kring att arrangera resor för människor. Vår ambition är att arrangera resor till den kräsne. Att nå sitt mål är inte ett resultat av slump, snarare ett resultat av planering och rätt beslut. Vi vill hjälpa dig att göra ditt livs upplevelse så bra som möjligt.

Här nedan ser du våra tre ledord.

Livesändningarna är kostnadsfria.

Service i världsklass

Att leverera service i värdsklass innebär för oss att alltid ligga steget före. Att tänka på detaljer är för oss självklart. Servicen börjar redan vid bokning och vi leverar rätt, tydlig information till dig så du kan förbereda dig så bra som möjligt. Har du någon fråga finns vi där för dig.

Några exempel på service i värdsklass:

  • Uppmärksamma högtidsdagar för våra gäster
  • Se till att matpreferenser tas in god tid innan för att tillgodose våra gästers önskemål oavsett om det handlar om att man är vegan eller är allergisk mot någonting
  • Vi hjälper dig att boka in ditt flyg så att du hamnar rätt
  • Vi ser till att du har visum till resmålet så att du slipper stå och köa när du anländer
  • Vi uppdaterar från turen i sociala medier så att dina nära och kära kan följa dig
  • MYCKET kaffe (viktigt)
  • Ring oss! Vi finns där för dig om du har en fråga. Ingen fråga är för dum.
Livesändningarna sker på Facebook

Tillgänglighet

För oss innebär tillgänglighet att våra resor är för (nästan) alla. Om du känner en önskan att ta dig upp i bergen finns vi där för dig. Vi vill inte att naturen ska begränsas till en plats enbart för elitmotionärer i sina unga dagar. Tvärtom!

Därför arrangerar vi våra turer för att kunna tillgängliggöra bergen även för dig som kanske inte känner dig som en äventyrare eller som har stor erfarenhet av vandring och friluftsliv. Det ska inte spela någon roll vilken ålder eller bakgrund du har, det som är viktigt är inställningen.

För att nämna några exempel har vi haft med oss den fantastiska tjejen Mirjana till Kilimanjaro. Mirjana är blind. Vi har haft med oss Koco till Everest Base Camp. Han är 73 år gammal. Vi har haft med oss Ebba till Kebnekaise. Hon är 11 år gammal.

Oavsett vem du är, vi kommer bemöta din önskan till äventyr med glädje och inte skepsis! Det här ställer självklart krav på oss att säkerheten är på topp. Därför är vårt tredje ledord “Trygghet”.

Bilder, filmer och inspiration utlovas!

Trygghet

Vi erbjuder trygghet för dig, både före, under och efter en resa. Före resan ser vi till att du får alla de förberedelser som krävs för att få ut maximalt av din resa. Vi förser dig med packlista, träningsprogram och bjuder också in till fysiska upptaktsträffar med oss. Då tränar vi tillsammans och ser till att du kan ställa alla frågor du vill.

När du väl anländer till destinationen har vi självklart rekat turen. Vår svenska guide har anlänt några dagar tidigare för att se till att hotellrum och transfers flyter på så smidigt som möjligt. Under turen har vi sedan maximerat tryggheten genom att välja rätt antal dagar om turen går på hög höjd. Under turen gäller det att tänka på detaljerna, vi har med oss bra utrustning, vi väljer enbart bra mat med fräscha råvaror för att du inte ska överraskas och bli dålig i magen.

Efter turen är det viktigt för oss att få en utvärdering. Vi har en ambition att alltid vara vårt allra bästa men även vi gör misstag. Var ärlig mot oss så lovar vi att lyssna på dig och ta dina åsikter på allvar.

VÅRA DESTINATIONER

Vi har destinationer världen över. Ibland bor vi i tält och ibland bor vi på hotell. Ibland är det långa expeditioner och ibland helgresor. Vad passar dig?

BESTIGA KILIMANJARO

BESTIGA KILIMANJARO

Bestig Kilimanjaro – Afrikas högsta berg!

EVEREST BASECAMP

EVEREST BASECAMP

Fantastiska Himalaya i Nepal!

CINQUE TERRE

CINQUE TERRE

Vandring, god mat, natur och kultur i Ligurien och Cinque Terre!

BESTIGA KEBNEKAISE

BESTIGA KEBNEKAISE

Sveriges högsta berg

INKALEDEN

INKALEDEN

Vandra till Macchu Picchu på unik rutt

ATLASBERGEN

ATLASBERGEN

Vandra i Marocko och fantastiska Atlasbergen!

KOMBINERA DIN KÄRLEK TILL ÄVENTYR OCH RESA!

Gillar du vad du ser? Boka din resa idag!

Välkommen!