Ladakh

3 anledningar att åka med Swett till Indien & Ladakh

Ladakh - unik rutt

1. Egen rutt utan trängsel

Vi har valt att gå vår egen väg, på noga utvalda stigar genom avlägsna dalar och bortom de klassiska turiststråken.

Indien guide

2. Trygghet med svensk guide

Vi har alltid med oss en erfaren svensk guide som leder expeditionen. I kombination med duktiga lokala guider är det ett framgångsrecept.

sdr

3. Må bra med sund acklimatisering

Vårt program är anpassat för att du ska få en sund acklimatisering innan vandringen börjar. Din säkerhet och välmående är vårt högsta prioritet.

Vandra i Indiska himalaya och kungadömet Ladakh

Välkommen till en unik vandringsresa i Indien och det gamla kungadömet Ladakh.

Högt uppe i Himalaya i Indiens allra nordligaste hörn ligger Ladakh. Det är ett område omtalat för sina höga snöklädda bergstoppar, turkosblåa glaciärfloder och fascinerande kultur. Ladakh tillhör den Tibetanska kultursfären och var i gamla dar ett systers-kungadöme till Tibet, vilket syns både i områdets arkitektur och lokalbefolkningens språk och sedvänjor.

Många som besöker Ladakh och dess gästvänliga folk slås av en känsla av tidlöshet. Här lever en stor del av lokalbefolkningen i mångt och mycket på samma vis som de gjort i århundraden. Flera av de byar vi vandrar igenom saknar helt vägar, och här används istället jakar, åsnor och hästar längs uråldriga stigar för att bedriva handel med närliggande byar och städer. Det är längs dessa stigar vi vandrar från by till by genom ett storslaget bergslandskap.

Som resmål är Ladakh en av världens gömda skatter, och på klassiskt Swett-manér har vi tagit fram ett unikt program med vandring bortom de vanliga turiststråken.

Din guide till Indien och Ladakh

Klicka på respektive flik för att läsa mer om vårt upplägg i Indien

 1

Dag 1 – Välkommen till Indien “färgernas land”

Den första dagen i programmet inleds med din ankomst till Indiens huvudstad New Delhi. Du har nu anlänt till Indien – världens största demokrati och världens kanske mest kontrastrika  och pluralistiska land. Indien beskrivs ofta som “the land of color”, vilket inte bara kommer från färgfestivalen Holi (bild ovan), utan även från den mosaik av olika kulturer, religioner och folk som delar detta fantastiska landområde vi kallar Indien.
Vid din ankomst i Delhi kommer en transfer att ta dig till vårt första hotell där du möter resten av gruppen och din svenska Swett-guide. På hotellet njuter vi sedan av en indisk välkomstmiddag och firar att resan har börjat. Namaste!


2

Dag 2 – Flyg till Ladakh och huvudorten Leh (3 500 m. ö. h)

Tidig morgon efter en frukost på hotellet tar vi oss tillbaka till flygplatsen för en 1,5 timme lång flygresa över Indiska himalaya och till huvudorten Leh i Ladakh. Staden Leh ligger 3 500 meter över havet, så programmet denna dag är lättsamt för att vi ska få en chans att acklimatisera oss till den höga höjden. Vi bor på ett hotell i den lilla staden och njuter av storslagna vyer över de gigantiska berg som finns överallt runt omkring oss. På programmet står nu vila fram till den gemensamma middagen som vi njuter av på kvällen. Om du inte känner dig särskilt påverkad av höjden går det givetvis jättebra att ge dig ut på en promenad i Leh. Strosa bland de labyrintliknande basarerna, eller varför inte gå upp till det imponerande Leh-palatset? Från detta 1500-talspalats i tibetansk arkitekturstil är utsikten över staden hisnande vacker.


3

Dag 3 – Kloster, tempel och den tibetanska buddhismen

Tibetansk buddhism är majoritets-religionen i Ladakh och den är närvarande överallt. Det buddhistiska förhållningssättet syns inte bara i de tallösa tempel och kloster som utsmyckar omgivningarna, den genomsyrar hela den Ladakhiska kulturen. Ödmjukhet, medkänsla och en vilja att ta livets alla fram- och motgångar med jämvikt är något som är karaktäristisk för det Ladakhiska folket. Idag får vi uppleva denna uråldriga religion när vi besöker Leh-områdets tre mest kända kloster – Shey, Thiksey och Hemisklostret. Dessa är kloster med månghundraårig historia och som fortfarande används och är i bruk. Vi möter vår lokala guide som senare ska följa med oss på vår vandring och kanske har vi turen att få samtala med en av klostrens munkar.
På eftermiddagen är vi åter i Leh och har tid för att utforska staden innan vår gemensamma middag på kvällen.


4

Dag 4 – Mot byn Lingshed och vandringens start (3 900 m.ö.h.)

Efter frukost på hotellet har det blivit dags att lämna Leh och bege oss mot vandringsäventyrets start – den lilla byn Lingshed. Vägen hit går längs slingrande vägar i ett storslaget bergslandskap. Vi kör sakta och stannar till ofta för att få en chans att supa in de fantastiska vyerna. 13 mil och ca 6 timmar senare befinner vi oss vid den lilla byn som länge låg isolerad utan körbara vägar. Här möter vi resten av vårt vandringslag bestående av guider, kockar, medhjälpare och bärhästar som kommer följa med oss på den 5 dagar långa vandringen som inleds dagen efter. Innan vi slår läger intill byn besöker vi byn och dess över 1000 år gamla kloster. Idag blir första natten i tält ute på den Ladakhiska landsbygden.


5

Dag 5 – Vandring från Lingshed till Lingshed Dho (3700 m.ö.h.)

Höjd: 3900-4650-3700 m.ö.h. | Distans: 14 km | Vandringstid ca 8 timmar exklusive lunch |
900 positiva höjdmeter | 1100 negativa höjdmeter.

Vi njuter av vår första frukost tillagad i lägret av våra skickliga expeditionskockar. Spänningen är stor, för idag är vår vandrings första dag! Dagens vandring börjar med en stigning genom raviner och längs slingrande stigar som tar oss mot högre höjder. Runt omkring oss ser vi enorma dalar som ramas in av spetsiga bergstoppar. Byn Lingshed blir mindre och mindre allt eftersom vi tar oss mot dagens högsta punkt, Barmi La passet på 4 600 m. Som alltid i Ladakh pryds bergspasset av tibetanska böneflaggor som sätter färg på omgivningarna och sägs sprida sina välönskande böner i vinden. Efter Barmi La passet följer en nedstigning mot dagens lägerplats där vi ska njuta av middag ute i det fria. Innan vi når vårt läger kommer vi vada över en mindre flod. Vi njuter av att befinna oss på en av världens mest isolerade platser!


6

Dag 6 – Vandring mot Dibling (3 900 m.ö.h.)

Höjd: 3700-3900 m.ö.h. | Distans: 10 km | Vandringstid ca 6 timmar exklusive lunch |
200 positiva höjdmeter

Även denna vandringsdag kommer ta oss över bergspass med hisnande vyer. När vi når Skertse La passet befinner vi oss på 4 960 meters höjd. Den tunnare luften är påtaglig och vi anpassar tempot därefter. Vi är på väg mot den lilla byn Dibling som ligger vackert placerad i en dal inramad av berg med snötäckta toppar. Längs stigen vi följer kan vi mycket väl möta bybor med ett följe av åsnor och jakar på väg till vår startplats, Lingshed, för att handla förnödenheter. Närmsta affär är minst en dagsmarsch bort! Har vi tur kanske vi till och med ser spår efter varg och björn. Dessa djur finns i området men håller sig på avstånd från människor.
Vi passerar några bäckar innan vi når vårt läger i utkanten av den lilla byn. Väl i vårt tältläger njuter vi av våra kockars kokkonst och ser hur solen sakta går ner och bjuder in till en förhoppningsvis stjärnklar natt. Nätterna här ute kan bli helt spektakulära eftersom natthimlen inte störs av städerna ljus.


7

Dag 7 – Dibling till Pikdong La base camp (4 150 m.ö.h.)

Höjd: 3900-4150 m.ö.h. | Distans: 7 km | Vandringstid ca 5 timmar exklusive lunch |
250 positiva höjdmeter

Efter frukost tar vi farväl till Dibling och människorna vi där mött. Vi fortsätter vandringen genom ett fortsatt storslaget landskap och över ännu en mindre flod. Dagens vandring är lite kortare än tidigare dagar då vi ska slå läger innan vi bestiger resans högsta bergspass – Pikdong La passet.


8

Dag 8 – Pikdong La Passet (5 050 m.ö.h.) till Sumdo (4 250 m.ö.h.)

Höjd: 4150-5050-4250 m.ö.h. | Distans: 14 km | Vandringstid ca 8 timmar exklusive lunch |
900 positiva höjdmeter | 700 negativa höjdmeter.

Dagens vandring tar oss till resans högsta punkt – Pikdong La passet på 5 050 meter över havet. Stigningen från vårt läger är inledningsvis svag men blir brantare och brantare desto närmare vi kommer till vårt mål. Luften är tunn och vi anpassar tempot därefter. Detta är resans största utmaning! Väl på toppen njuter vi av ännu en storslagen utsikt i sällskap av tibetanska böneflaggor. Vägen ner mot vårt läger på andra sidan passet bjuder på utsikt över vackra floder och glaciärer.


9

Dag 9 – Mot Rangdum, vandringens mål (3 850 m.ö.h.)

Höjd: 4250-3850 m.ö.h. | Distans: 13 km | Vandringstid ca 6 timmar exklusive lunch |
400 negativa höjdmeter.

Idag är vår sista vandringsdag. Vi följer en vacker glaciärflod mot Suru-dalen där den lilla byn Rangdum ligger vackert placerad. Redan från avstånd ser vi den lilla byn med dess vackra kloster och beskyddande Gompa (tempel). Känslan när vi nått vårt slutmål efter 5 dagars utmanande vandring kan inte vara annat än stolthet. Vi slår läger intill den vackra lilla byn och njuter av en sista natt under stjärnorna.


10

Dag 10 – Rangdum till Lamayuru

Vi njuter av en sista frukost från våra expeditionskockar innan resan tillbaka mot civilisationen börjar. Idag får vi vila benen och istället uppleva Ladakhs fantastiska landskap från våra fordon. Det blir en lång men njutbar resa genom området Kargil och mot den lilla klosterbyn Lamayuru som är känt för sitt uråldriga kloster. Efter 6 nätter i tält får vi nu njut av riktiga sängar på en av byns hotell.


11

Dag 11 – Klosterbesök och åter i Leh

Tidig morgon före frukost besöker vi klostret i Lamayuru för att beskåda munkarnas morgonritualer. Vi fascineras av det tidlösa i munkarnas vördsamma tillbedjan. Synerna vi får beskåda hade lika gärna kunnat utspela sig på den tid då Ladakh var ett eget buddistiskt kungadöme. Efter denna upplevelse tar vi oss åter till vårt hotell för frukost innan vi beger oss tillbaka mot Leh. Längs vägen stannar vi till vid ännu ett berömt kloster i Alchi, men når ändå Leh vid tidig eftermiddag. Vi njuter av lite egentid i Leh innan vår gemensamma middag på hotellet.


12

Dag 12 – Tillbaka i Delhi för utforskning av staden

Efter en oförglömlig resa i Indiska Himalaya är det dags att lämna Ladakh och återvända till Indiens huvudstad Delhi. Efter ett tidigt morgonflyg väntar en fullspäckad dag fylld med intryck. I Delhi färdas vi precis som lokalborna, via deras moderna tunnelbana. På programmet står bland annat att vandra bland Old Delhis labyrintliknande basarer, besöka den stora 1600-tals moskén Jama Masjid, besöka Sikhernas tempel Gurudwara Bangla Sahib, beskåda den brittiska koloniala arkitekturen vid Raj Path där vi ser dagens presidentpalatset och hela Indiens politiska center. Dagen avslutas med egen tid för shopping vid Connaught Place och vår stora avslutningsmiddag. Övernattning sker på samma hotell där vi inledde våra resa 12 dagar tidigare. Tänk så mycket vi fått uppleva sedan dess!


13

Dag 13 – Res tillbaka till Sverige eller tillvalsresa

Idag avslutas vårt huvudprogram med frukost på vårt hotell i Delhi. Du som känner att du vill fortsätta utforska Indien kan nu åka iväg på någon av våra tillvalsresor. Har du inte bokat en tillvalsresa följer här en transfer till flygplatsen och hemresa. Två veckor har passerat och du är nu berikad med oförglömliga minnen för livet! Namaste!


 

Varför Indien och Ladakh med Swett?

En unik vandringsrutt bortom de vältrampade lederna

Vi är inte de enda som åker till Ladakh för att vandra och uppleva detta förtrollande land. Men vi är bland väldigt få som hittat denna unika vandringsrutt i en av världens mest isolerade platser. Här är det bara vi och bergsfolken!

Förberedelser

Vi ser till så att du är förberedd. Vi ger dig fullt stöd från början till slut i form av digitalaupptaktsträffar, träningsprogram, packlistor och personlig service.

Svensk expeditionsledare och lokala guider

Vår kombination av svenska och lokala guider är ett beprövat framgångsrecept för en härlig och trygg upplevelse. Ett högt säkerhetstänk, logistik som flyter på och lokal kunskap utmärker alla våra resor.

Acklimatisering

Vi har ett program med acklimatiseringsdagar i Leh som tillåter för en lugn anpassning till den höga höjden. Upplevelsen och säkerheten är central för oss, och då är det inte möjligt att stressa i programmet.

Mat

Vegan, vegetarian, laktos- eller glutenintolerant? Vid behov löser vi gästernas specifika önskemål om kost. Våra kockar tycker inte att svenska turisters önskemål är konstiga längre, utan tillreder det som önskas med ett leende. Du får fylla i en hälsodeklaration i god tid innan avresa, och där kan du specificera önskemål för kosten.

Boende

På denna resa bor vi både på bekväma hotell och ute i vildmarken i expeditionstält. I tälten bor två och två i varje tält och med vår packlista kommer du veta exakt vad du behöver ha med dig för att sova gott.

Mindre grupper för en större upplevelse

Våra grupper uppgår aldrig till mer än 14 personer per svensk guide, allt för att vi ska kunna möta alla önskemål och ge alla en så bra upplevelse som möjligt utan trängsel och onödig väntan.

Hyr vårt expeditions-kit och spara tusenlappar

Inför avresa har du möjlighet att hyra ett komplett expeditions-kit av oss till ett mycket förmånligt pris.

 • Vintersovsäck från Marmot
 • Expeditionsjacka från Bergans
 • Duffelbag från Haglöfs

Tillval i Indien

Vi erbjuder två härliga tillvalsresor i Indien som du kan lägga till i anslutning till vandirngsresan till Ladakh – läs mer om dem nedan! Dessa lägger du till efter du bokat själva grundresan. Vi hjälper dig gärna att sätta ihop ett härligt program så du kan få ut det mesta av resan!

Läs mer om respektive tillval genom att klicka på “LÄS MER” vid respektive tillval.

Taj Mahal och Röda Fortet

Taj Mahal & Röda fortet

Gör en dagsutflykt till staden Agra och upplev i Taj Mahal och Röda Fortet

Indiens Gyllene triangel

Indiens Gyllene Triangel

Upplev det klassiska Indien under fem dagar i Indiens Gyllene triangel: Delhi – Jaipur – Bharatpur – Agra – Delhi

UTRUSTNING ATT HYRA OCH KÖPA

Vi erbjuder uthyrning av ett kit bestående av sovsäck, liggunderlag, dunjacka och duffelbag.

Vi säljer också stavar och pannlampa från Silva.

Läs mer genom att KLICKA HÄR.

Vanliga frågor om vandringen i Indien Ladakh

När kan jag resa till Indien med Swett?

Vi arrangerar resor till Indien i juli/augusti.

Kan jag lägga till ett avbeställningsskydd?

Ja!

Vi rekommenderar att du lägger till ett avbeställningsskydd via vår partner försäkringsbolaget ERV.

Läs mer genom att KLICKA HÄR.

Vad ingår i priset?

 • Svensk guide från Swett
 • Lokala guider och lokalt expeditions-team
 • Säkerhetsutrustning
 • Bärhästar för ditt huvudbagaget (du bär endast på din dagsryggsäck)
 • All lägerutrustning förutom din personliga sovsäck
 • Alla transporter
 • Allt boende enligt program under resan (6 nätter i tält, 6 nätter på hotell)
 • All mat från middag dag 1 till frukost dag 13 (undantag lunch dag 2)
 • Alla inträden
 • Förberedelser i form av upptaktsträff, utrustningslista/träningsprogram mm.

Vad ingår inte i priset?

 • Dryck förutom kaffe, te och vatten
 • Flygresa och visum (Swett hjälper till)
 • Din vandringsutrustning enligt packlista
 • Din personliga sovsäck

Kan jag hyra utrustning av er?

Svar ja!

Vi hyr ut både sovsäck, liggunderlag, dunjacka och duffelbag. Läs mer genom att KLICKA HÄR.

Hur tuff är vandringen?

Detta är en utmanande vandringsresa där vi vandrar flera dagar i våra kängor på hög höjd. Du behöver ha en bra grundfysik och följa vårt träningsprogram så du kan njuta av resan till fullo!

Hur stora är vandringsgrupperna?

Vi har  14 personer per svensk guide för att kvalitetssäkra våra gästers upplevelse.

Hur hanterar Swett en nödsituation?

Om någon måste gå ner följer alltid en guide med. Vi har massor av stödpersonal på våra vandringar, så om olyckan skulle vara framme blir den drabbade mycket väl omhändertagen av kunnig och erfaren personal.

Nödsituationer hanteras av guide, och vid allvarliga fall använder vi helikopterevakuering.

Varje år genomgår våra guider en medicinsk kurs, och varje individuell guide måste klara den för att få fortsätta guida. Våra guider bär kompletta medicinska vandringskit och är välutbildade i hur man använder den.

Vem är en resa till Indein Ladakh till för?

Den kulturellt intresserade äventyraren. Den tibetanska buddismen är ständigt närvarande och vi lär oss mycket om lokalbefolkningens kultur och traditioner medan vi vandrar i världens högsta bergskedja Himalaya.

Vilket tempo håller vi på vandringen?

Det är många som förvånas över hur långsamt vi går, men det är det som gör att alla kan hänga med och få ut det mesta och bästa av upplevelsen. Generellt sett går vi i 40-45 minuter och vilar i 10 minuter. Anledningen till att vi går långsamt är även att vi ska acklimatisera oss till höjden och må så bra som möjligt.

När och hur känner jag av höjden?

När vi kommer upp på 3 000 – 3 500 höjdmeter brukar man börja känna av det. Reaktionerna skiljer sig väldigt mycket från person till person, men höjdsjuka kan bland annat visa sig i form av illamående eller huvudvärk. Från 3 000 – 3 500 höjdmeter börjar luften bli tunnare. Kroppen behöver anpassa sig, och det är det vi kallar för acklimatisering.

För maximal acklimatisering väljer vi ett program med god acklimatisering. Det är inte roligt att ha sett fram emot ett stort och livsomvälvande äventyr, för att sedan få det ruinerat av höjdsjuka.

En annan aspekt är våra noggranna förberedelser. Träning spelar en väldigt stor roll, för när det kommer till höjdsjuka handlar allting om syreupptagningsförmåga.

Vilka temperaturer kan det bli på vägen mot Everest Base Camp?

Temperaturen skiljer sig mycket beroende väder och vilken höjd vi är på. I dalarna kan det vara  25 plusgrader samtidigt blir det kallt på kvällarna på höghöjd, runt 5-10 plusgrader.

Hur långt tid innan avresa borde jag boka?

Är du otränad så rekommenderar vi att du bokar in dig iallafall ett halvår innan avgång för att hinna komma i form. Det är bara att följa vårt träningsprogram slaviskt! Är du i god form och redo för en resa så handlar det mer om hur många platser det finns kvar, vissa av våra resor säljer slut redan ett år innan avgång, så det är bara att boka in dig så snart du bestämt dig. 🙂

Vilket typ av boende kan jag förvänta mig?

På denna resa bor vi både på bekväma hotell och ute i vildmarken i expeditionstält. I tälten bor två och två i varje tält och med vår packlista kommer du veta exakt vad du behöver ha med dig för att sova gott. Singelrumstillägg finns.

Hur kommer min packning transporteras?

Du bär din personliga i ryggsäck packning på 6-7 kg själv. Du skickar övrig packning som behövs för natten eller för högre höjder med våra bärhästar i en duffelbag.

Vilken utrustning kan Swett hyra ut?

Dunjacka, sovsäck och en duffelbag (=en stor vattentät bag).

Erbjuder Swett all utrustning?

Nej. Personliga vandringskläder, kängor, stavar och ryggsäck får du ta med på egen hand.

Behöver jag reseförsäkring?

En reseförsäkring är obligatorisk för alla våra resor. Men det behöver inte innebära några extra kostnader. Har du hemförsäkring så har du redan reseförsäkring, dubbelkolla dock att din försäkring är giltig på hög höjd.

Vad tittar ni på när ni väljer guider?

 • Teknisk kompetens
 • Sjukvårdskompetens
 • Förmågan att orientera sig i okänd terräng
 • Sociala egenskaper (optimistisk & inspirerande)
 • Djupgående kunskap om  lokalområdet och dess historia.

Vad äter vi för mat på resan?

Vi äter god indisk mat som lagas av våra expeditionskockar! Resans första och sista dag äter vi middag på restaurang. Självklart anpassar vi för ev specialkost.

Hur förbereder jag mig bäst?

Det handlar om att du bör komma till Indien i så god form som möjligt. Du måste naturligtvis inte vara elitidrottare. Följer du bara våra angivna rekommendationer är du bra förberedd. Se till att boka i tid, och underskatta inte vår rekommenderade packlista. Vi arrangerar en digital upptaktsträff för hela gruppen och skapar en facebookgrupp där gruppen kan hålla kontakten.

Vad betyder acklimatisering?

Acklimatisering betyder att kroppen ökar produktionen av röda blodkroppar för att behålla syret bättre. Andningsfrekvensen ökar tillsammans med pulsen, och det är kroppens sätt att öka syreupptagningsförmågan när luften blir tunnare.

Hur bokar jag mitt flyg?

Via vår samarbetspartner MK Air Brokers har vi gjort det enklare att administrera och boka resan.

 • Kontakta MK Air Brokers via telefon eller E-post.
 • Uppge destination och när du vill åka.
 • Välj någon av reseförslagen från MK Air Brokers.
 • Ta reda på hur och när de andra i gruppen åker.

På de här sättet kan vi behålla vår flexibilitet och ge dig möjligheten att resa på dina egna villkor.

Du kan givetvis boka flyget på egen hand om du föredrar det.

Hur säkert är det att resa i Indien?

Indien är ett väldigt gästvänligt land, och våra kvalitetssäkrade samarbetspartners håller en trygg och hög nivå.

Varför valde ni att arrangera resor till Indien?

Vi har länge arrangerat resor till Nepal och Himalaya, en plats som vi alla älskar. Vår guide Adam Lindgren, som själv bott under längre tid i Indien, presenterade Indien Ladakh och då kände vi: yes! Självklart ska vi erbjuda resor till detta fascinerande och vackra land!

Närmast kommande avgångar

45900 kr Fullbokat - Reservlista finns

22 juli-3 augusti 2024: Indien & Ladakh

Vandra i det oerhört vackra och uråldriga buddhistiska konungadömet Ladakh i Norra Indien.

45900 kr Några platser kvar

21 juli-2 augusti 2025: Indien & Ladakh

Vandra i det oerhört vackra och uråldriga buddhistiska konungadömet Ladakh i Norra Indien.

45900 kr Några platser kvar

19 – 31 juli 2026: Indien & Ladakh

Vandra i det oerhört vackra och uråldriga buddhistiska konungadömet Ladakh i Norra Indien.

Fler anledningar att vandra i Ladakh med Swett

Service i världsklass

Vi satsar alltid på att leverera det bästa på några få utvalda resemål. Därför håller vandringen i Ladakh världsklass.

En del av familjen

Vi vill att alla ska känna sig som en del av familjen. Därför möter vi alla våra gäster och partners på en personlig och nära nivå.

Engagerade för lokalsamhället

Vi ser till hela det lokala samhället för att säkerställa en helhetsupplevelse, och vi engagerar vi oss i lokala välgörenhetsprojekt.

Noga med acklimatisering

För att vandra på höjd behöver kroppen acklimatiseras. Vi är alltid väldigt noga med att anpassa våra turer för allas hälsa.

Genom historiska dalar

Vi vandrar i väglöst land och besöker byar där man i mångt och mycket lever på samma vis som man gjort i århundraden.

Från förberedelse till uppföljning

Vi ser alltid till att ge dig de allra bästa förutsättningarna för träning och utrustning inför din resa till Ladakh i Indien.

Säkerheten före allt

Upplevelsen är naturligtvis central, men säkerheten går före allt. För alla våra resor har vi en väl utvecklad säkerhetsplan med en plan A, B och C för alla eventuella händelser.

Lokala expertguider

Våra handplockade guider ger dig den bästa förutsättningen till att lära känna Ladakh och dess folk på nära håll.

Lokalt expeditionsteam

Med oss på vår expedition har vi vårt fantastiska team med , kockar, hästförare och hästar som transporterar all vår utrustning från läger till läger. Allt du behöver bära själv är din dagsryggsäck.

FÖR ATT RESAN ÄR ETT ÄVENTYR

Vad drömmer du om? Boka din resa idag!