Strukturerad operativ chef med drag

Intraprenör och ledare som gillar ansvar och möjligheter

Drömmer du om att jobba på ett litet tillväxtbolag med tusen möjligheter och vara en del av ett härligt team där beslutsvägarna är korta och utvecklingstakten hög? Vill du vara en viktig kugge med stort ansvar som förväntas vara med och leda och driva utvecklingen i det operativa arbetet?

Swett omsatte 8,5 miljoner 2017 och har bara börjat sin resa mot målet att bli nordens största resebyrå inom äventyrs- och expeditionsresor. Swett söker nu dig som vill kliva in i en ledningsgrupp tillsammans med grundarna Johan och Nicklas och ge järnet för att ta Swett till nästa nivå.

Med unika upplägg till fantastiska destinationer och med en service i världsklass har företaget på kort tid positionerat sig som en ledare av utvecklingen. Swett hjälper både privatpersoner och företag att få uppleva utmanande äventyr och resor de tidigare bara drömt om.

Om Tjänsten

Du kommer in i ett tidigt stadium och blir femte person in i bolaget. Du kommer spela en viktig roll i företagets utveckling och ha stor möjlighet att sätta din egen prägel på Swetts operativa arbetet.

Du har ett övergripande ansvar för alla resor och leder det operativa arbetet. I nuläget har du personalansvar för två projektledare och du kommer att rekrytera och utveckla teamet i takt med att Swett växer.

Inledningsvis kommer du arbeta med alla delar som rör Swetts resor: projektledning, leverantörssamarbeten, gäster, tillsättning av guider, bokningar, administration och precis allt mellan himmel och jord som ingår eller kan inträffa när ett gäng människor ska ge sig ut på äventyr. Du ingår i Swetts ledning och utöver att köpa mjölk och frukt den vecka du är köksansvarig ingår det också i arbetsuppgifterna att vara med och forma Swetts framtid. Placering i Stockholm.

 Du som söker

  • är en positiv människa som ser möjligheter och lösningar, inte problem.
  • gillar konceptet med att arbeta på ett litet bolag, där prestige är något vi bara har hört talas om på stan och där alla hjälps åt mot målet.
  • är en fena på personalledning och haft projekt eller befattningar där du fått ditt team att uträtta stordåd.
  • har en god analysförmåga och arbetar med ständiga förbättringar i ditt arbete.
  • gillar ansvar och att sätta utmanande mål, för att sen få ge full gas för att lösa uppgiften, utan att någon annan är med och detaljstyr ditt arbete.
  • är en person som får hundra saker gjort, snarare än en perfektionist som målar Mona Lisa varje gång.
  • är en van ledare som gillar att ta kommandot och vara en förebild för dina medarbetare.
  • Har en universitetsexamen, exempelvis civilingenjör.

Är det du? Tveka inte! Kom, nu kör vi!

Ansökan

Skicka din ansökan till Johan Gossas, johan@swett.se. Ange ditt löneanspråk vid ansökan. Intervjuer sker löpande och tillträde i september 2018 eller efter överenskommelse.

Frågor ställs via samma mailadress eller på 073-918 04 79, via Facebook eller valfri annan kreativ kanal.

Team Swett på Inkaleden

NYHETSBREV

Missa inte att prenumerera på vårt inspirerande nyhetsbrev där du får nyheter om våra resor, kampanjinformation och tips&tricks!

Din mailadress

x