Påsken är här och vi vill säga TACK!

2020-04-10
Allmänt

Just nu har många människor det tufft, och vi i resebranschen har inte blivit förskonade på något sätt. Gränser har stängts, flyglinjer har lagts ned och planerade resor har blivit inställda. Trots den tuffa situationen är vi mer motiverade än någonsin att återigen snöra på oss vandringskängorna och få ta med er ut på äventyr när situationen lugnat ned sig.

De senaste veckorna har vi haft fullt upp med att kontakta alla våra resenärer för att informera om läget och vilka alternativ som finns. En resa med Swett ska vara något att se fram emot och för att lugna de som bokat in sig på en resa till utlandet med oss under 2020 har vi erbjudit alla våra resenärer kostnadsfri ombokning till valfri avgång under 2021.

Vi är överväldigade över det stöd som många visat oss genom värmande mail och telefonsamtal. Stort TACK för det stödet som betyder så mycket. Vi vill också tacka kollegor, guider och samarbetspartners över hela världen.

Swett står starkt genom denna kris. Vi har den ekonomi och den motivation som krävs för att kunna uthärda situationen även om det drar ut på tiden. Tillsammans tar vi oss igenom det här. Vi ser med tillförsikt fram emot framtiden och de äventyr som väntar.

Från oss till er önskar vi en säkert annorlunda, men minnesvärd och trevlig påsk. Ta hand om varandra!

Hälsningar från Swetts grundare Nicklas och Johan

NYHETSBREV

Missa inte att prenumerera på vårt inspirerande nyhetsbrev där du får nyheter om våra resor, kampanjinformation och tips&tricks!

Din mailadress

x