Projektledare med höga ambitioner

Strukturerad och alert, taggad att utvecklas i högt tempo

Vill du vara en del av ett högpresterande lag som verkligen jobbar för varandra och utvecklas tillsammans? Gillar du att utvecklas i hög takt och den här veckan vara flera snäpp bättre än den förra? Nu söker Swett en projektledare som vill hänga med på tåget och producera äventyr och upplevelser för våra resenärer runt om i världen.

Om Swett
Swett omsatte 8,5 miljoner 2017 och har bara börjat sin resa mot målet att bli Nordens största resebyrå inom äventyrs- och expeditionsresor. Med unika upplägg till fantastiska destinationer och med en service i världsklass har företaget på kort tid positionerat sig som en ledare av utvecklingen. Swett hjälper både privatpersoner och företag att få uppleva utmanande äventyr och resor de tidigare bara drömt om.

Om Tjänsten
Det här är tjänsten för dig som är nyexad och sugen på ordentlig fart från början i karriären. Eller för dig som jobbat några år och nu känner att det är dags för något kul på riktigt, där du får visa vad du verkligen går för. Du kommer jobba i ett litet team där ni tillsammans projektleder samtliga Swetts resor och samtidigt utvecklar processer och arbetssätt i vårt operativa arbete. Du kommer själv vara ansvarig för ett flertal av våra resor och rapportera till den operativa chefen. Ni jobbar som ett tight lag och är motorn i producerandet av Swetts alla äventyr. I uppdraget ingår bland annat bokning av lokala leverantörer, projektledning, förberedelser med våra gäster, upptaktsträffar, guideplanering och allt det där andra som hör en resa till. Du kommer jobba både med privata- och företagsgrupper. Placering i Stockholm.

Du som söker

  • är effektiv och strukturerad, med koll på läget. OBS! Inte som klyschan, utan på riktigt!
  • vill leverera service i världsklass (även till den som har en dålig dag)
  • är en positiv människa som ser möjligheter och lösningar, inte problem.
  • är ambitiös med stor vilja att utvecklas
  • gillar när det ständigt händer nya saker och tempot är högt
  • får saker gjort. punkt.
  • har en universitetsexamen – tex utbildad ingenjör eller ekonom.

Är det du? Tveka inte! Kom, nu kör vi!

Skicka din ansökan till Johan Gossas, johan@swett.se. Ange ditt löneanspråk vid ansökan. Intervjuer sker löpande och tillträde i september 2018 eller efter överenskommelse.

Frågor ställs via samma mailadress eller på 073-918 04 79, via Facebook eller valfri annan kreativ kanal.

Det är lätt att hitta nya vänner som vi vandrar med på Inkaleden

NYHETSBREV

Missa inte att prenumerera på vårt inspirerande nyhetsbrev där du får nyheter om våra resor, kampanjinformation och tips&tricks!

Din mailadress

x