Sök nytt jobb: Heltidstjänst på Swett!

2022-04-13
Allmänt

Jobba med reseadministration och gästservice på ett litet resebolag som har full fart under fötterna 🙂

Vi söker dig som gillar när det händer saker och där utmaningarna, men också belöningarna kommer ofta. Swett är ett litet reseföretag med fyra heltidsanställda på kontoret och ett 20-tal guider ute på fältet. Hos oss blir du en viktig del av gänget direkt, där dina insatser verkligen gör skillnad.

Att jobba i Swetts gästservice innebär att du är Swetts ansikte utåt i kommunikationen med våra gäster. Du ansvarar för att ge service i världsklass, mestadels i mail och telefon, men även på våra fysiska träffar och event. Du kommer även hjälpa gäster som vill boka en resa och periodvis är det högt tryck på förfrågningar.

Det här är en kombinerad tjänst där ditt arbete som reseadministratör innebär att det är du som bokar allt som ska bokas inför en resa eller ett event. Det kan vara hotellrum, bussar, guider, upplevelser och i princip allt mellan himmel och jord. Du är “spindeln i nätet” helt enkelt.

Arbetsuppgifter

 • Svara på frågor och hjälpa våra inbokade gäster via telefon och mail
 • Svara på förfrågningar och följa upp gäster som är intresserade av att boka en resa
 • Administrera all information och utskick till våra gäster
 • Koordinera och administrera bokningar med partners och leverantörer
 • Genomföra fysiska event och träffar runt om i Sverige
 • Administrera säljkampanjer, föreläsningar och andra event vi arrangerar

Vem är du?

 • Positiv och utåtriktad som gillar mycket kontakt med andra människor
 • Stresstålig som gillar snabba beslut och när förutsättningarna kan ändras snabbt
 • Ansvarstagande och en hejare på att mata checklistor
 • Stark på att administrera och brinner för att rätt sak är på rätt plats
 • Prestigelös och med en positiv syn på livet.

Omfattning och placeringsort
Du jobbar i vårt leveransteam där vår Team-Lead Ebba leder det dagliga arbetet. Arbetsplatsen är på vårt kontor i Falun och tjänsten är heltid, med 6 månaders provanställning.

Om Swett
Swett är ett reseföretag som arrangerar unika vandringsresor och expeditioner till bland annat Inkaleden, Kilimanjaro, Kebnekaise och flera andra fantastiska platser runt om i världen. Vi skräddarsyr även konferensresor och företagsevent. Vi har kul tillsammans, kör järnet och skrattar mycket.

Ansökan och frågor
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till johan@swett.se. Det är även Johan du kontaktar för frågor och föredrar du telefon är numret 073-918 04 79. Intervjuer genomförs löpande så vänta inte, sök!

NYHETSBREV

Missa inte att prenumerera på vårt inspirerande nyhetsbrev där du får nyheter om våra resor, kampanjinformation och tips&tricks!

Din mailadress

x