Företag och konferens

Swett är experter på att leverera konferensresor och gruppövningar som verkligen gör skillnad. En bestigning av Kebnekaise som vi samlas kring och har som mål det kommande året. Eller en resa till Balkans Kroatien för att uppleva bergen vid havet, maten och den berörande historian. Ett besök till isbjörnarnas land Svalbard, eller värme och öken i Marocko. Genomgående för våra uppdrag är att vi kopplar det till just din grupps utveckling och önskemål, så det blir en tydlig del av er verksamhet och inte bara en resa. Utöver lite längre resor ordnar vi även gruppövningar och utbildning som näräventyr. Kanske en grundkurs i överlevnad eller en paddeltur i skärgården?

Med Swett som partner får ni en kraft med driv och kreativitet som har förmågan att se alla och göra resan till ett varmt minne i organisationen.

Vad väntar ni på? Kontakta oss och ta första steget ut på en oförglömlig resa!

gruppbild_Kebnekaise-78
kaffe_foretag_Kebnekaise-76

Service i världsklass

Ni som grupp kan lägga fokus på gruppen och upplevelsen, vi kommer springa i full fart framför, bakom och vid sidan för att kratta manegen. Steget före är vårt ledord och med Swett får ni den uppmärksamhet ni vill ha och behöver, just när ni vill ha den.

Ni kommer känna er uppassade och alltid ha någon som styr er längs med vägen. En känsla av att vara i trygga händer.

Livesändningarna är kostnadsfria.

Tillgänglighet

Tillgänglighet för oss innebär att öppna vägen till äventyret och upplevelsen. I en grupp finns det oftast olika nivåer av intressen och förutsättningar. Vi ser till alla på våra resor och ser till att resan blir på deras villkor. Vi gör upplevelsen tillgänglig för alla och är vana att se till så att all i gruppen får en härlig upplevelse. Tillgänglighet innebär även att vi finns där.

Vi finns där för er, när ni behöver oss.

foretag_gruppbild_Kebnekaise-141

Trygghet

Vi har välutbildade svenska guider som tar ansvar och vi arbetar proaktivt med planering och kartläggning av de platser vi besöker. Det gäller såväl toppturen av Kebnekaise som en rundtur i Split.  Skulle det inträffa något är våra guider välutbildade i sjukvård och att hantera situationer när det inte går som man planerat. Trygghet innebär också att ni med Swett inte stöter på några obehagliga överraskningar, med Swett vet ni att det blir en bra upplevelse.

HÖR AV DIG SÅ BERÄTTAR VI MER!

Ring oss på 070-586 44 58 eller maila info@swett.se