Välkommen på vandringskväll i Skara!

Varmt välkommen till en fartfylld, kostnadsfri föreläsning som riktar sig både till dig som har erfarenhet av vandring och nu vill utmana dig lite extra, men även till dig som är precis i början av din “vandringskarriär”.

Var: Astro Sweden, Björkelundsgatan 1, 532 40, Skara

När: Tisdag 26 mars kl 18.30-20.30

Ett urval av resmålen som presenteras:

KILIMANJARO

Hur går det till att bestiga Afrikas högsta? Behöver man verkligen vara erfaren bergsbestigare? Och finns det flera olika sätt att göra det på? Följ med oss på en berättelse genom regnskog och förbi glaciärer på vägen till toppen.

INKALEDEN

Världsarvet Machu Picchu står på mångas “bucket list”, men hur tar man sig dit på det absolut mest minnesvärda sättet? Vi berättar gärna mer…

KEBNEKAISE

Sveriges högsta berg. Dit måste man någon gång under sin livstid, varför inte nu? Vad krävs av dig och vilken säsong passar just dina önskemål? Vi ger dig svar på detta och mer när vi berättar om vår resa längs den mer ovanliga östra leden.

DOLOMITERNA

Om vi säger pittoreska alpbyar, enorma klippiga berg och grönskande ängar, har vi då väckt ditt intresse? Dolomiterna är en del av de italienska Alperna och hyllas för sin förtrollande skönhet. Kom och hör mer om vår vandringsresa längs en av Dolomiternas allra vackraste så kallade “high routes”. Kom och hör mer om vårt koncept att kombinera utmanande vandringar på dagarna med god mat och bekvämt boende i italienska refugios på kvällarna.

CAMINO DE SANTIAGO – PÅ CYKEL!

Är du en av de många som drömt om att få uppleva norra Spaniens berömda pilgrimsled – Camino de Santiago? På vår unika cykelresa kan du uppleva det absolut bästa av “El Camino” och denna vackra del av Spanien. På föreläsningen berättar vi allt du behöver veta för att förbereda dig inför en cykelresa och varför just vår resa till Santiago de Compostela är så unik.

EVEREST BASE CAMP ELLER LOBUCHE PEAK

Varför har Nepal blivit en så hyllad vandringsdestination och måste du också dit? Låt våra inspirerande bilder och filmer från detta vackra bergsområde ge dig svaret. Vi berättar mer om våra två häftiga expeditionsresor bland Himalayas bergstoppar, Everest base camp och Lobuche Peak.

Föreläsningen är helt kostnadsfri och arrangeras av researrangören Swett i samarbete med Astro Sweden. Du anmäler dig nedan genom att fylla i hur många biljetter du vill ha till föreläsningen.

Välj antal biljetter genom att klicka på “plus-knappen” och tryck sedan på “NÄSTA” för att fylla i besökarnas uppgifter.

Behöver du minsta hjälp är du välkommen att höra av dig till oss på resenar@swett.se eller 023-381 16 36 (öppet fram till kl 16 på vardagar).

Varmt välkommen!