Swett söker extrajobbare!

2019-09-13
Allmänt, Blogg

Pluggar du på gymnasiet, universitet eller jobbar deltid och vill fylla upp dina timmar med extrajobb? Kolla då hit!

Swett skapar äventyrsresor utöver det vanliga och med resmål som bland annat Kebnekaise, Kilimanjaro och Inkaleden ser vi till att alla gäster får möjligheten att uppleva sin drömresa. 

Vi söker nu en eller flera personer som kan jobba flexibelt, till en början 10-15 timmar i veckan med möjlighet till fler timmar så småningom.

 

Följande arbetsuppgifter har vi behov av att få hjälp med:

1)    Uppföljning mot potentiella kunder via telefon

Din uppgift är att göra uppföljning över telefon till personer som visat intresse för våra resor, besvara eventuella frågor och i nästa steg förklara varför de ska boka in sig på drömresan med just oss. Du ska vara glad, positiv och målmedveten i dessa samtal. Det är meriterande om du jobbat i kundtjänst, teleförsäljning eller liknande men inget måste.

 

2)    Administrativa uppgifter.

Du kommer genomföra ett flertal administrativa uppgifter i excel och i Swetts CRM-system. Du kommer administrera mailutskick och sammanställa uppgifter vi får in via bland annat intresseanmälningar. Det är av vikt att du är mycket noggrann och inte har någonting emot att göra enformiga uppgifter om och om igen. IT-vana premieras, speciellt om du jobbat i excel.

 

Du som söker: Kan antingen vilja jobba med punkt 1 eller punkt 2 ovan. Vill du jobba med båda är det en stor fördel men inget måste.

Ersättning: Timlön enligt överenskommelse.

Arbetsplats: Stockholm, Katrineholm eller Falun.

Ansökan till: [email protected] eller 070-586 44 58

 

Om Swett:

Swett omsätter ca 13,5 miljoner 2018. Med unika upplägg till fantastiska resmål och med en service i världsklass har företaget på kort tid positionerat sig som en ledare av utvecklingen. Swett hjälper både privatpersoner och företag att få uppleva utmanande äventyr och resor de alltid kommer minnas. Swett har i dagsläget fem stycken anställda, inklusive grundarna Johan och Nicklas. Företaget har kontoret på Södermalm i Stockholm men Johan bor i Falun och Nicklas i Katrineholm så du kan arbeta på någon av dessa tre orter.