Swett rekryterar – söker alert reseprojektledare

2018-11-19
Allmänt

En serviceinriktad glädjespridare med struktur

Vill du vara en del av ett högpresterande lag som verkligen jobbar för varandra och utvecklas tillsammans? Gillar du att jobba i ett litet bolag, där alla får vara beredda att hjälpas åt med det som behöver göras? Trivs du i en miljö där det händer mycket och service i världsklass är ledordet? Nu söker Swett en reseadministratör som vill hänga med på tåget att hjälpa våra gäster komma iväg på det där äventyret de drömt om.

Om Swett
Swett omsätter ca 13,5 miljoner 2018 och har bara börjat sin resa mot målet att bli Nordens största resebyrå inom äventyrs- och expeditionsresor. Med unika upplägg till fantastiska destinationer och med en service i världsklass har företaget på kort tid positionerat sig som en ledare av utvecklingen. Swett hjälper både privatpersoner och företag att få uppleva utmanande äventyr och resor de tidigare bara drömt om.

Om Tjänsten
Det här är tjänsten för dig som är nyexad och sugen på ordentlig fart från början i karriären. Eller för dig som redan har jobbat ett tag och nu känner att det är dags för något kul på riktigt. Du kommer jobba i ett litet team där ni tillsammans administrerar samtliga Swetts resor. Du kommer själv vara ansvarig för ett flertal av våra resor och rapportera till den operativa chefen. Det ingår mycket gästkontakt i tjänsten och du kommer vara Swetts ansikte utåt mot våra gäster, både över telefon, mail och fysiskt. Utöver administration och projektledning har vi en hel del event du kommer vara delaktig i.

I uppdraget ingår bland annat administration, hjälpa våra gäster med information och svara på frågor, bokning av lokala leverantörer, projektledning, upptaktsträffar, guideplanering och allt det där andra som hör en resa till. Du kommer jobba både med privat- och företagsgrupper. Självklart kommer du även åka på flera av våra resor för att få uppleva kärnan i det vi jobbar med. Placering i Stockholm, tjänsten är på heltid.

Du som söker

  • är effektiv och strukturerad, med koll på läget. OBS! Inte som klyschan, utan på riktigt!
  • vill leverera service i världsklass (även till den som har en dålig dag)
  • är en positiv människa som ser möjligheter och lösningar, inte problem.
  • gillar när det ständigt händer nya saker och tempot är högt
  • gillar att möta människor och är en riktig glädjespridare
  • är en person som får hundra saker gjort, snarare än en perfektionist som målar Mona Lisa varje gång.
  • är flytande i engelska och svenska, både i tal och skrift.

På Swett lever vi som vi lär och vi är ett aktivt bolag som gärna ger oss ut på egna äventyr och aktiviteter. En löprunda eller bodybalance i parken på lunchen, äventyrskonferens i Marocko och Vasaloppet på mountainbike är bara några exempel i aktivitetsschemat. Vi gillar utmaningar och äventyr, stort som smått, och hoppas att du som söker gör det också.

Relevant utbildning är meriterande men inget krav. Vi söker rätt person som vill vara en del av familjen.
Skicka din ansökan till Johan Gossas, [email protected]. Ange ditt löneanspråk vid ansökan. Intervjuer sker löpande och tillträde omgående, efter överenskommelse.

Hej! Få vårt nyhetsbrev för att inspireras till nya ÄVENTYR!. Du får information om aktuella erbjudanden och kampanjer, nya resmål och inte minst tips&tricks inför din drömresa!

Din mailadress

x