Bestig Kebnekaise med Stjärnklubben och HDpasset

Tillsammans med Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad har vi satt ihop ett fantastiskt erbjudande för dig som prenumerant.

Denna resa tar dig till nordligaste Lappland med målet att bestiga Kebnekaise. I resan ingår en förberedelseträff på Naturkompaniet i Malmö, en packlista, ett träningsprogram och mycket mer för att få dig att komma så förbered som möjligt. Som tillval kan du också välja att följa med på en hel dags vandring i Skäralid, i hjärtat av Skåne.

Vi arrangerar två resor, en midsommarresa då midnattssolen lyser upp fjället även på nätterna – och en hösttur då du får Kebnekaise från sin vackraste sida i höstskrud. Klicka dig in på respektive resa nedan för att få veta mer.

Vill du veta mer om resan innan du är redo att boka in dig? Då är du välkommen på en härlig inspirationskväll den 16 januari kl 19.00 på Naturkompaniet i Malmö. Klicka HÄR för att anmäla dig till den.

Vad väntar du på? Nu kör vi!

Kebnekaise_Slider_2_Berg
14900 kr 12900 kr Fåtal platser kvar Rea! Våra deltagare njuter av utsikten från Kebnekaise

18-21 juni 2020: Bestig Kebnekaise med Stjärnklubben och HDpasset!

Bestig Kebnekaise på midsommarafton! Vi njuter av god midsommarmat, dansar runt stången med fjället som kuliss och beundrar midnattssolen.

14900 kr 12900 kr Några platser kvar Rea! Bestig Kebnekaise med Swett för att maximera chanserna att nå toppen

10-13 september 2020: Bestig Kebnekaise med Stjärnklubben och HDpasset!

Bestig Kebnekaise på hösten när fjället är vackert rött, gult och orange. Luften är frisk och vi njuter av varje sekund!